Spacovers op maat gemaakt.

Wij vervaardigen sinds 2007 spacovers in eigen fabriek. Inmiddels hebben wij een uitgebreide klantenkring weten op te bouwen. Onder hen zijn ook grote spa-leveranciers.

Wat kunnen wij u bieden:


ISOLEREN
Het binnenwerk is opgebouwd uit 2 EPS-100 isolatieplaten.  De platen zijn in het midden bij de deelnaad 10 cm dik en lopen onder een afschot van 4% naar de zijkanten af. Hierdoor zal het regenwater voldoende weglopen. Als optie kan de EPS-isolatieplaat voorzien worden van een reflecterende aluminiumfolie. De warmte wordt hiermee voor een belangrijk deel teruggekaatst in het bad en gaat niet verloren. Op speciale bestelling kunnen wij ook andere afmetingen leveren.

WATERDICHT
De EPS- isolatieplaat wordt verpakt in een waterdichte plastic-folie. Dit is de belangrijkste bescherming tegen indringing van vocht. Als extra optie kunt u kiezen voor een extra 2e vochtscherm. Dit kan de levensduur van uw cover verlengen.

VEILIG
Wij monteren afsluitbare gespen aan de onderzijde met een bandje van skai-leer aan de cover. De houder van de gesp wordt met de RVS-schroefjes, los bijgeleverd. U dient deze zelf op uw bad te schroeven.

MOOI
De buitenzijde van de hoes wordt gestoffeerd met dik hoogwaardig skai-leer in een kleur van uw keuze.

VENTILEREN
De binnenzijde van de hoes wordt gestoffeerd met ventilerend kunststof zwembad-gaas. Het vocht kan ten alle tijden weer weg uit de hoes en zal zich niet ophopen in de isolatieplaat.

HANDVATEN
Als optie wordt de cover voorzien van twee luxe skaileren handvaten. Hiermee kunt u de cover gemakkelijk openen of dragen. Ook geeft het een rijker uiterlijk aan de cover.

LEVERTIJD
De levertijd van de cover is circa  3 weken.

U kunt bij Skoy tegenwoordig ook terecht voor accessoires en toebehoren voor uw spa, zoals bijv aqua finesse, chloor, filters maar ook kussentjes, coverlifters, geurtjes en nog veel meer.....

Voor leuke aanbiedingen ga naar www.spamaster.nl  en laat u verrassen.

Lees meer...