SpaCovers

Spacovers op maat

Wij vervaardigen sinds 2007 spacovers in eigen fabriek. Inmiddels hebben wij een uitgebreide klantenkring weten op te bouwen. Onder hen zijn ook grote spa-leveranciers.

Waterdicht

De EPS- isolatieplaat wordt verpakt in een waterdichte plastic-folie. Dit is de belangrijkste bescherming tegen indringing van vocht. Als extra optie kunt u kiezen voor een extra 2e vochtscherm. Dit kan de levensduur van uw cover verlengen.

Ventileren

De binnenzijde van de hoes wordt gestoffeerd met ventilerend kunststof zwembad-gaas. Het vocht kan ten alle tijden weer weg uit de hoes en zal zich niet ophopen in de isolatieplaat.

Veilig

Wij monteren afsluitbare gespen aan de onderzijde met een bandje van skai-leer aan de cover. De houder van de gesp wordt met de RVS-schroefjes, los bijgeleverd. U dient deze zelf op uw bad te schroeven.

Design

De buitenzijde van de hoes wordt gestoffeerd met dik hoogwaardig skai-leer in een kleur van uw keuze.

Handvaten

Als optie wordt de cover voorzien van twee luxe skaileren handvaten. Hiermee kunt u de cover gemakkelijk openen of dragen. Ook geeft het een rijker uiterlijk aan de cover. Minipool covers en plungepool covers worden met handvatten geleverd.

Isoleren

Het binnenwerk is opgebouwd uit 2 EPS-100 isolatieplaten.  De platen zijn in het midden bij de deelnaad 10 cm dik en lopen onder een afschot van 4% naar de zijkanten af. Hierdoor zal het regenwater voldoende weglopen. Als optie kan de EPS-isolatieplaat voorzien worden van een reflecterende aluminiumfolie. De warmte wordt hiermee voor een belangrijk deel teruggekaatst in het bad en gaat niet verloren. Op speciale bestelling kunnen wij ook andere afmetingen leveren. Bij minipool covers en plungepool covers is dit 14 cm.

Productimpressie

Cookies

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.